- Har aldri gjort et ærlig arbeidsslag

Dokument som knyttes til SOS Rasismes mektigste mann, Kjell Gunnar Larsen (54) slakter ungdomspolitikere i AUF og SU.

TAR AVSTAND FRA SAMARBEIDSPARTNERE: Hovedkasserer og daglig leder Kjell Gunnar Larsen (54) er SOS Rasismes mektigste mann. Han er også nestleder i den maoistiske organisasjonen Tjen Folket.  Her forlater han kontoret til SOS Rasisme i Haugesund. I et dokument som knyttes til ham tas det sterk avstand fra samarbeidspartnere og regjeringens ungdomspartier. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
TAR AVSTAND FRA SAMARBEIDSPARTNERE: Hovedkasserer og daglig leder Kjell Gunnar Larsen (54) er SOS Rasismes mektigste mann. Han er også nestleder i den maoistiske organisasjonen Tjen Folket. Her forlater han kontoret til SOS Rasisme i Haugesund. I et dokument som knyttes til ham tas det sterk avstand fra samarbeidspartnere og regjeringens ungdomspartier. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Over 15 000 medlemmer i AUF, Changemaker, Press, SU og RU «har aldri gjort et ærlig arbeidsslag», tilhører «det kommende statssekretærsjiktet» og er ikke velkomne som styremedlemmer i lokallag i SOS Rasisme.

Frontbygging Det er den den sterke konklusjonen i et foredrag om frontbygging for kommunister, ifølge Dagbladets kilder holdt av SOS Rasismes mektigste mann Kjell Gunnar Larsen (54), ifjor.Foredraget ble ifølge kilder holdt for Tjen Folkets kadre på gruppens sommerleir. Kjell Gunnar Larsen er nestleder i Tjen Folket, som dominerer i de mest sentrale vervene og stillingene i SOS Rasisme.

«Vi må avsky det kommende statssekretærsjiktet og alt de står for. De fleste av disse har aldri gjort et ærlig arbeidsslag verken som det en eller det andre og kommer aldri til å gjøre det.», står det videre.

Trekk ved «den dårlige aktivistkulturen» i organisasjonene skal være å  «gå på møter med departementet og Stortinget».

- Grave grøfter «Vi har (..) brukt noe tid på å grave en del grøfter mellom oss og de «kule» folka i SU, Rød Ungdom, Press og Changemaker.», står det videre i dokumentet Dagbladet har fått tilgang til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer