- Har aldri hørt om disse juleselskapene med Mona

Urdahl-slektninger i testamenstriden. Anne Berit Urdahl: - Tante likte ikke at Mona Høiness poserte på bilpanser.

GLADE JUL:  Mona Høiness har fortalt at hun har feiret julaften 27 år på rad med ekteparet Per Urdahl og Synnøve Alver Urdahl. Disse juleselskapene hadde ikke de to første Urdahl-slektningene som vitnet i skiftetvisten hørt om. Foto: Privat.
GLADE JUL: Mona Høiness har fortalt at hun har feiret julaften 27 år på rad med ekteparet Per Urdahl og Synnøve Alver Urdahl. Disse juleselskapene hadde ikke de to første Urdahl-slektningene som vitnet i skiftetvisten hørt om. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO TINGHUS (Dagbladet): Advokat og 100-millioners arving Mona Høiness (53) har ved flere anledninger fortalt om sine 27 strake julefeiringer sammen med Per og Synnøve Urdahl i villaen i Eckerbergs gate på Frogner i Oslo.

Ann Berit Urdahl (50), datter av Per Urdahls yngste bror, stiller seg undrende til disse julehistoriene fra «husdatteren» sammen med det barnløse onkel- og tanteparet.

- Per og Synnøve har aldri sagt noe om at de feiret julaften sammen med Mona Høiness. De sa alltid at de ville være aleine julaften, forklarte Anne Berit Urdahl under skiftetvisten i Oslo tinghus i formiddag om gyldigheten av testamentet der Mona Høiness blir gjort til enearving av Urdahl-formuen.

Anne Berit Urdahl fra Oslo er en av de åtte slektningene som har gått til byfogden i Oslo for å få dømt testamentet ugyldig. Hun er den andre av saksøkerne i vitneboksen.

Ville slappe av hjemme Heller ikke Inger Tone Urdahl Haugen (51) fra Mysen, som vitnet i går, hadde hørt om juleselskapene til tante, onkel og Mona Høiness.

- Det hørte vi aldri noe om. De ble invitert til å feire jul med familie mange ganger siden var aleine. De takket alltid nei, fordi de sa de ville slappe av hjemme etter strevsomme arbeidsuker. Det hendte noen ganger at vi møttes på ettermiddagen på julaften, men de dro alltid hjem til seg selv på selve kvelden,fortalte Urdahl Haugen i retten i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer