Har allerede begynt å tenke på hvem han vil ha med i regjeringen

Hans eldste sønn giftet seg med sin kjæreste Mette på hytta i Kilsund, på Jonas Gahr Støre og kona Marits egen bryllupsdag. Nå gjør han seg klar til valget neste år.

God sommer: Ap-lederen Jonas Gahr Støre nyter sommerdager på hytta i Kilsund mellom Tvedestrand og Arendal før den lange valkampen begynner. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
God sommer: Ap-lederen Jonas Gahr Støre nyter sommerdager på hytta i Kilsund mellom Tvedestrand og Arendal før den lange valkampen begynner. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Arendal, Dagbladet:

- Jeg er klar for oppgaven, og jeg mener jeg har gode forutsetninger for jobben. Jeg har jobbet tett på flere statsministre, så jeg vet hva det innebærer av ansvar og alvor. Men det er om over ett år, og det er mye som skal skje før vi kommer dit, sier Støre til Dagbladet.

At han har vært helseminister og sett betydningen av tidlig innsats, og ikke minst vært utenriksminister med ansvar for sikkerhetspolitikk, er en god ballast å ha for en som skal styre landet i en urolig tid, understreker Støre.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer