- Har arrestert seks av terroristene

Væpnede menn stormet politiskole og tok gisler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Pakistanske sikkerhetsstyrker har nå tatt kontroll, etter at terrorister bevæpnet med maskingevær og granater i morgentimene i dag stormet en politiskole i Manawan, i utkanten av Lahore.

Opplysningene om antall drepte og skadde varierer, ettersom politiet ennå ikke har full oversikt over hvor mange som befant seg inne på skolen, da terroristene slo til. 35 av de som holdt til ved skolen ble tatt som gisler.Nå er seks av terroristene arrestert, mens åtte andre er døde, to av disse sprengte seg selv i lufta, opplyser Rao Iftikhar, talsmann for myndighetene til nyhetsbyrået AP.

Til sammen skal minst 13 være drept og 90 skadd, ifølge pakistanske Dawn News. Nyhetsbyrået Reuters melder om 20 drepte og opp mot 150 skadde, mens BBC siterer en kilde som oppgir 40 drepte og skadde.

Flere timer etter at terroristene slo til mot politiskolen var situasjonen fortsatt uavklart. Flere av de væpnede mennene forskanset seg inne i bygningen, mens pakistanske styrker omringet og sperret av området rundt. Kun ambulanser slapp inn for å evakuere de mange skadde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer