Har bedt spesialenheten om å etterforske

- Dette er alvorlige påstander, sier politimesteren i Nordre Buskerud om politimanns frimurer-alarm.

- ETTERFORSKES:  - Påstandene fra politiførstebetjent Roy Riksvold er alvorlig. Derfor er saken sendt Spesialenheten for etterforskning, sier politimester Sissel Hammer i Nordre Buskerud politidistrikt. Foto: Jo Straube / Dagbladet
- ETTERFORSKES: - Påstandene fra politiførstebetjent Roy Riksvold er alvorlig. Derfor er saken sendt Spesialenheten for etterforskning, sier politimester Sissel Hammer i Nordre Buskerud politidistrikt. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HØNEFOSS (Dagbladet): Politimester Sissel Hammer avviser at hun ikke tar anklagene fra politiførstebetjent Roy Riksvold alvorlig.

- Dette er alvorlige påstander. Da jeg ble orientert om saken, besluttet jeg å sende hele sakskomplekset til Spesialenheten for politisaker, slik at de kan vurdere dette, sier politimester Hammer.

- Riksvold framsetter flere påstander om ulike saker. Nå får Spesialenheten vurdere sakene.

- Riksvold sier han har prøvd å få kontakt med deg, men at du avviste ham?

- Jeg ba politiførstebetjent Roy Riksvold gå tjenestevei. Skulle jeg gå inn i hver sak, hadde jeg ikke hatt tid til å gjøre jobben min. Alle saker i Nordre Buskerud politidistrikt skal gå tjenestevei, sier politimester Sissel Hammer til Dagbladet.

- Er det vanlig at saker - som en anmeldelse fra Skatt Øst - blir liggende i over et år før det iverksettes etterforskning og at det tar tre år før vold mot en politimann kommer for retten i ditt politidistrikt?

- Dessverre kan det skje at saker blir liggende. Det er beklagelig, men kan ha flere forklaringer, sier politimester Sissel Hammer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer