Har blitt avhørt

Presidentens eldste datter ble denne uka avhørt under ed av statsadvokaten i Washington DC.

AVHØRT: Eldstedattera til Donald Trump, Ivanka Trump, har blitt avhørt under ed av statsadvokaten i Washington DC. Foto: NTB.
AVHØRT: Eldstedattera til Donald Trump, Ivanka Trump, har blitt avhørt under ed av statsadvokaten i Washington DC. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Ivanka Trump (39), presidentens eldste datter og rådgiver, har denne uka blitt avhørt under ed som en del av et pågående søksmål fra statsadvokaten i Washington DC.

Det viser rettsdokumenter ifølge ABC News og CNN.

Det var i januar at statsadvokaten i Washington DC, Karl Racine, saksøkte president Donald Trumps innvielseskomité, Trump-organisasjonen og Trump International Hotel i Washington.

Racine har sett på utgiftene til Trumps innvielseskomité, og spesifikt på komiteens bruk av penger på Trumps hotell i Washington DC under innvielsen av presidenten i 2017, ifølge CNN.

Statsadvokaten beskylder Trumps innvielseskomité for å «kaste bort» rundt en million dollar på arrangementer på Trump-hotellet knyttet til Trumps-innvielse i 2017.

Racine hevder at innvielseskomiteen var klar over at de betalte langt over markedsprisene for bruk av hotellet, og at det «aldri ble vurdert rimeligere alternativer». Statsadvokaten hevder at dette ble gjort på en måte som beriket Trump-familien, ifølge mediene.

Nå er altså både Trumps eldstedatter Ivanka og Trumps mangeårige venn Tom Barrack avhørt under ed i saken, ifølge mediene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer