Har brukt 240 000 på savnet hund

Susann Olhage har brukt 240 000 kroner for å bevise at hun eier sin verdifulle, premievinnende, savnede hund, Casanova (5).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun har vunnet flere runder i retten om det kjæreste hun hadde - fem år gamle Casanova av rasen Pomeranien. Den høyt premierte hunden hvar vært sporløst borte siden mars 2001, etter at Oslo-oppdretteren som lånte Casanova, ikke leverte ham tilbake.

Avl

- Jeg frykter at jeg aldri mer får se Casanova igjen. Dette er en meget spesiell hund, høyt premiert og med en salgsverdi på over 100000 kroner. For hvert år han er borte taper jeg mellom 70000- 80000 kroner, som jeg ville ha tjent på å bruke ham i avl, fortviler Olhage, som bor i Göteborg.

Hundeeieren sier at hun har brukt 240000 kroner så langt på å finne hunden . Advokathjelp, rettssaker, namsmann, reiser, hotell og telefonsamtaler utgjør utgiftene. Hun har solgt bilen og tatt opp banklån for å klare dette.

Nå vil hun advare andre mot oppdretteren, som er meget godt ansett i Pomeranien-miljøet, både i Norge og i Norden.

- Ingen kommentar

Namsretten har pålagt mannen å utlevere Casanova, og flere ganger forgjeves forsøkt å hente den.

- Denne saken ønsker jeg ikke å kommentere, sier hundeoppdretteren til Dagbladet.

FÅR IKKE HUNDEN SIN: Susann Olhage har i tre rettsinstanser slåss og fått medhold i at det er hun, og ikke en oppdretter i Oslo, som eier den dyrebare Casanova. Men fortsatt er hunden borte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer