Har de funnet Dylan?

Han ble kidnappet av pedofil sammen med søsteren. Nå er et lik er sendt til DNA-analyse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har funnet mennesklige levninger i det vestlige Montana. Disse blir sendt til et FBI-laboratorium for DNA-analyse, sier Sheriff Rocky Watson til AP.

Han ville ikke si noe om det var liket av Dylan Groene (9) som letemannskapene hadde funnet. Dylan og søsteren Sasha (8) kidnappet av pedofilidømte Joseph Edward Duncan III den 16.mai i år. Den ene storebroren deres, moren og stefaren ble funnet drept.

Tidligere har amerikanske myndigheter uttalt at det var lite håp om å finne Dylan i live. Men søndag kveld håpet fremdeles barnas far at også Dylan skulle bli funnet i live.

Søsteren i live

Lørdag ble Sasha gjenkjent av en oppmerksom ansatt på Denny\'s. Hun tilkalte politiet, som pågrep Duncan (42). Mens han har forholdt seg taus, har åtteåringens vitneprov bidratt i jakten på Danny.

- Sasha har kommet med verdifull informasjon. Men det er en langsom prosess, sier politibetjent Ben Wolfinger. Han ønsker ikke å utdype hva hun har fortalt.

I varetekt

Duncan blir foreløpig tiltalt for kidnapping og rømning, men sannsynligvis vil han bli tiltalt for flere forhold etterhvert. Han sitter nå varetektsfengslet. Torsdag begynner rettshøringen.

Har de funnet Dylan?

• Les også: Happy Joe er i fangekjelleren

• Les også: Hvor har han gjort av Duncan?

Dylan
Sasha: Søsteren skal ha kommet med verdifulle opplysninger i jakten på broren.