Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har Donald Trump Obamas skilsmissepapirer?

Trump-venn antyder at det er dette som er eiendomsmagnatens avsløring i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LAS VEGAS (Dagbladet): Eiendomsmagnat, politiker, milliardær og kvinnebedårer Donald Trump sa på et tv-show mandag morgen at han kommer til å avløre det han selv omtaler som «en bombe» i ettermiddag amerikansk tid.

- Det er veldig stort og det vil muligens forandre valgkampen, sa Trump på FoxNews morgensending.

Han omtalte nyheten om president Barack Obama som både personlig og noe som angår måten han styrer landet på. Nyheten skal Trump slippe på twitter natt til torsdag norsk tid.

Milliardærvenn
I går twitret Trump-venn og milliardær Douglas Kass dette: «High above the Alps my Gnome has heard that Donald Trump will announce that he has unearthed divorce papers between the Prez and his wife.»

Noe som betyr noe slikt som: Langt bakom fjellene har min nisse hørt at Donalt Trump vil annonsere at han har fått tak i skilsmissepapirene til presidenten og hans kone. 

Avvist
Dette er ikke første gang det går rykter om trøbbel i samlivet til Michelle og Barack Obama. Den svært Obamakritiske forfatteren Ed Klein har i boka «Amatøren» skrevet at paret var på randen til skilsmisse etter Obamas mislykkede valgkamp i 2000, da han prøvde å vinne et sete i representantenes hus.

Det Hvite hus avviste ryktene fullstendig da boka kom ut og sa at Klein tidligere også har diktet nyheter.

Konspirasjoner
Trump har også tidligere hengt seg opp i konspirasjonsteorier. Da han selv var en kandidat til den republikanske nominasjonen insisterte han på at Obama ikke var fra Hawaii, men var født i Kenya. Han krevde at presidenten måtte legge fram en utvidet fødselsattest. Dette gjorde Obama, men han brukte også store deler av sin årlige tale til journalistklubben i Washington til å vitse om Trump.

- Ingen er gladere og stoltere over å legge fødselsattestsaken til side enn Donald. Og det er fordi han endelig kan konsentrere seg om de viktige sakene - som at månelandingen var et bedrag, UFOen Roswell og hvor er egentlig Biggie og Tupac?

Rapperne ble skutt og drept i gangsterkrigene på 90-tallet, men noen konspirasjonsteoretikerne mener de fortsatt er i live.

Bryllup: Barack og Michelle Obama giftet seg i 1992 i Chicago.  Foto: AP Photo/Obama for America)
Bryllup: Barack og Michelle Obama giftet seg i 1992 i Chicago. Foto: AP Photo/Obama for America) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media