- Har drømt om «Titanic» hele livet

Men får Silje (26) dykke ned til vraket? Se alle finalistene i konkurransen «Det store dykket» her!

- MIN LIVSDRØM: Silje Røgenes (26) er trolig en av landets største «Titanic»-entusiaster, og har blant annet brukt alle konfirmasjonspengene på en kopi av smykket brukt i filmen. Som en av finalistene i konkurransen «Det store dykket» har hun nå en mulighet til å oppfylle den store livsdrømmen om å se vraket på nært hold.  Foto: GEIR BARSTEIN/DAGBLADET
- MIN LIVSDRØM: Silje Røgenes (26) er trolig en av landets største «Titanic»-entusiaster, og har blant annet brukt alle konfirmasjonspengene på en kopi av smykket brukt i filmen. Som en av finalistene i konkurransen «Det store dykket» har hun nå en mulighet til å oppfylle den store livsdrømmen om å se vraket på nært hold. Foto: GEIR BARSTEIN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ni personer kjemper nå i konkurransen «Det store dykket», hvor vinneren får et tolv dager langt opphold om bord forskningsskipet «Akademik Keldysh» og et dykk i miniubåt ned til 3800 meter og det sagnomsuste vraket av «Titanic».

Konkurransen, som blir arrangert av RiksTV, National Geographic Channel og Dagbladet, finner sted i forbindelse med forlisets hundreårsjubileum i 2012. 

Over 100 personer sendte inn sine videobidrag til den innledende runden, og etter intense avstemningsrunder på nett skal disse møtes nå møtes til dyst i to delfinaler på Norsk Maritimt Museum. Disse blir sendt på Dagbladet.no førstkommende onsdag og torsdag.

Se alle vinnervideoene nederst i artikkelen.

Her er deltakerne:

Navn: Silje Røgenes Alder: 26Yrke: Masterstudent i Administrasjon og Organisasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen.Fra: Stavanger

Røgenes har vært ekstremt interessert i «Titanic» i tjue år, og kaller videobidraget sitt - passende nok - for «Livsdrøm».

- Tittelen representerer mitt sterke ønske om å få oppfylt drømmen om å få sett «Titanic», sier Røgenes, og avslører at hun brukte konfirmasjonspengene på en tro kopi av «Titanic»-smykket fra filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer