Har du bilder eller video fra flommen på Lillehammer?

Del med oss på #dbvær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oversvømte kjellere, evakuerte eldrehjem og jordras: Det er kaos på Lillehammer, bekrefter politiet i Gudbrandsdalen tirsdag.

Vi vil gjerne se dine værbilder! Sommer og sol, regn eller snø - øst, nord, sør eller vest - tagg dine bilder på sosiale medier med #dbvær eller send oss en MMS på 2400.

Sol Olsen, som er journalist i Lillehammer Byavis, har sendt Dagbladet en rekke bilder fra Lillehammer slik det ser ut tirsdag formiddag:

Totalødelagte veier, biler nærmest dekket av vann, rørledninger som ligger spredt rundt og busser som må taues.

Det var etter at det ble sendt ut OBS-værvarsel søndag, at regnet skylte inn over store deler av Sør-Norge mandag.

Siden har det bare fortsatt å pøse ned over Gudbrandsdal-byen.

- Det har holdt på siden 03 i natt, sa operasjonsleder Svein Brubak ved Gudbrandsdalen politidistrikt da Dagbladet snakket med ham i 07.30-tida.

Ifølge lokalavisa Dølen har det gått et jordras mellom Skarven og Ringebu stavkirke, og bilder viser veier delt i to og bruer som har rast ned i vannmassene.

Raset tok med seg en tredjedel av veien, ifølge avisa. Det advares samtidig mot å oppholde seg i områder man vet er utsatt for skred.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.