Har du gått fra en milliongevinst?

- Høyst uvanlig.

GIKK FRA GEVINSTEN: En person i Skånevik fikk ikke med seg at han eller hun vant en million kroner. Foto: Pantelotteriet
GIKK FRA GEVINSTEN: En person i Skånevik fikk ikke med seg at han eller hun vant en million kroner. Foto: Pantelotteriet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I slutten av forrige uke meldte avisa Grannar at noen hadde forlatt en Spar-butikk uten å ta med seg pantegevinsten.

Den aktuelle butikken ligger i Skånevik i Hordaland, og den som vant var innom tordag. Om ingen melder seg innen 90 dager, går pengene til Røde Kors.

Daglig leder Gaute Langdal bekrefter onsdag formiddag at ingen ennå har meldt seg.

- Det stemmer fortsatt! sier han til Dagbladet.


- Trolig dreier det seg om en person som har ønsket å donere panten til Røde Kors og som vært litt stresset og løpt fra maskinen før vedkommende fant ut om han eller hun hadde vunnet eller ikke.

Pantelappen har hengt igjen i maskinen, og ble funnet av betjeningen. Hvis noen mener de kan bevise at de er rett vinner, oppfordres de til å ta kontakt med pantelotteriets kundeservice, sa Langdal til NRK.

- Skjer det ofte?

- Det er høyst uvanlig at folk forlater milliongevinster hengende i maskinen. Når det er sagt, er det en del som unnlater å ta ut gevinsten fordi de vet at uavhentede gevinster går til Røde Kors, sier Langdal til Dagbladet.

- Men hadde du gitt det til Røde Kors hvis du hadde vunnet en million?

- Jeg må innrømme at hadde jeg vunnet en million, hadde jeg nok tatt det selv. Men jeg hadde gitt noe til mine barn, kanskje!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer