Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har du hørt den om svensken som ringte til McDonalds for å bestille bord?

Nå blir det en realitet.

McDonald's logo fra London. Skilt.
Foto: Keith Hammet
IS THE GLOBAL WORLD OF McDONALDS  BEGINNING TO SHAKE (IN OXFORD STREET THEY WILL CLOSE AT THE END OF JAN)
McDonald's logo fra London. Skilt. Foto: Keith Hammet IS THE GLOBAL WORLD OF McDONALDS BEGINNING TO SHAKE (IN OXFORD STREET THEY WILL CLOSE AT THE END OF JAN) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Snart kan det være helt slutt på at man står i kø og venter for å bestille seg en Big Mac-meny.

Den store fastfoodkjeden går nå nye veier for å møte konkurrentene, og tester ut en ordning hvor man må bestille bord for å få seg en burger. Det skriver den engelske avisa Daily Mail.

Artikkelen sier ikke noe om når eller om dette kommer til Norge, men konseptet skal i første omgang testes ut på vårt burgerelskende naboland Sverige.

McDonalds har 36000 restauranter på verdensbasis, og har valgt ut 31 svenske restauranter som skal prøve ut konseptet i en uke.

Servering ved bordene Kundene skal kunne bestille bord på nettet og de må bestille minst to retter når de kommer til restauranten. Til gjengjeld skal burger-sultene svensker bli servert ved bordene, på samme måte som man får på en ordentlig restaurant.

Tilgjengelig i Strømstad De lokker med at hvis du tar med tre venner, så er måltidet gratis.

Til Daily Mail sier representanter for hurtigmatkjeden at de gjør dette som en følge av sterk konkurranse fra andre hurtigmatkjeder som Burger King og Max. Kampanjen gjøres også i forbindelse med lanseringen av en ny burger. McDonalds i Strømstad, rett ved norskegrensa, er et av stedene som er med på den nye ordningen.

Det er ikke første gang McDonalds forsøker seg med bordbestilling. Lignende forsøk har vært prøvd ut i land som Frankrike, Tyskalnd og Storbritania. Men det er første gang at man kan bestille bord hjemmenfra.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!