PROBLEMER MED INNLOGGING: Flere brukere har rapportert om problemer med innloggingen på hotmail-kontoen sin. Ifølge den danske markedsdirektøren i Microsoft skyldes dette ny sikkerhetspolitikk.
PROBLEMER MED INNLOGGING: Flere brukere har rapportert om problemer med innloggingen på hotmail-kontoen sin. Ifølge den danske markedsdirektøren i Microsoft skyldes dette ny sikkerhetspolitikk.Vis mer

Har du problemer med Hotmail?

Det skyldes Microsofts nye sikkerhetspolitikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): De siste dagene har Dagbladet fått tips fra flere lesere som har hatt problemer med å logge seg på Windows Live Hotmail.

På Microsoft hjelpesenter skriver flere fortvilte norske brukere om problemene, og rapporterer at de ikke får logget seg inn på e-post kontoen og at deres gjeldende passord ikke lenger fungerer.

Sikkerhetspolitikk Brukeren blir gang på gang presentert med innloggingsboksen uten å komme videre.

Problemet gjelder for absolutt alle hotmail-brukere og til den danske avisa Ekstra Bladet sier nå Microsoft at årsaken til at flere e-post kontoer er blitt stengt faktisk er for å sikre brukernes egen sikkerhet.

Kontakt support Microsoft råder nå brukerne som opplever disse problemene til å bruke en annen e-post, eller til å opprette en ny hotmail-konto som de kan kontakte Microsofts kundeservice gjennom.

- Vi har startet en ny sikkerhetspolitikk hvor folks e-post kontoer blir stengt hvis det ser ut som den har blitt misbrukt, og at hackere har fått tilgang til kontoen. Det er både for deres egen og andre e-post-brukeres sikkerhet, sier markedsdirektør i Microsoft Nis Bak Lorentzen til Ekstra Bladet.

Hvis du opplever disse problemene kan du gå inn på denne adressen for videre instruksjoner.

- De fleste har to adresser Lorentzen medgir til avisa at det kan virke dumt å bruke en annen e-postkonto til å kommunisere med support på, men mener at de aller fleste har to registrerte adresser de kan benytte seg av.

- Hvis ikke kan man åpne en ny hotmail-adresse og kontakte kundeservice gjennom den slik at de kan åpne opp den gamle kontoen din igjen, sier han.

Her finner du instruksjoner til hvordan du kan tilbakestille hotmail-passordet ditt.