Har du sett denne bilen?

Politiet ønsker informasjon om bilen til familen til savnet firebarnsmor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ektemannen til den forsvunnede firebarnsmoren Belur Sardar fra Mjøndalen ble i dag varetektsfengslet i fire uker av Eiker, Modum og Sigdal tingrett. Mannen må sitte fengslet med brev- og besøkskontroll, og får heller ikke lese aviser eller se fjernsyn i varetektsperioden.

Ektemannen er siktet for forsettlig drap på sin kone. Liket er ikke funnet, men politiet er overbevist om at kvinnen er drept.

- Politiet vil nå fortsett etterforskningen både med nye avhør av den siktede og vitner. Kvinnen er fremdeles ikke funnet, og politiet ønsker at vitner som kan ha sett Belur Sardar etter 17. februar henvender seg til politiet, sier politiinspektør Per Morten Sending i en pressemelding.

Ber om tips

Nå ønsker politiet informasjon om bruk av familiens bil (se bildet). Alle observasjoner mellom 17. februar, som er datoen for siste sikre observasjon av Belur Sardar, og 7. mai, er av interesse.

Har du sett bilen, Belur, eller har andre opplysninger i saken, opplysninger i saken ønsker politiet tips på 992 12 013.

- Han vet ikke hvor Belur er

Mannens forsvarsadvokat, Heidi Birkeland, sier til Drammens Tidende at hennes klient ikke har opplysninger om forsvinningen som vil hjelpe politiet videre i etterforskningen.

SÅ DU DENNE BILEN I VÅRES?: Da vil politiet gjerne høre fra deg. Foto: POLITIET
SÅ DU DENNE BILEN I VÅRES?: Da vil politiet gjerne høre fra deg. Foto: POLITIET Vis mer

- Han vet ikke hvor Belur er, sier Birkeland.

Birkeland sier at hun ser ingen grunn til at mannen bør varetektsfengsles.

- Han kommer ikke til å drive med bevisforspillelse, sier Birkeland.

Mistet omsorgen for barna

Parets barn ble tatt hånd om av barnevernet allerede i sommer da det ble påvist omsorgssvikt i hjemmet.

De tekniske undersøkelsene av familiens leilighet i Mjøndalen vil fortsette i dagene som kommer. Eksperter fra Kripos deltar i arbeidet.

FRYKTES DREPT: Belur Sardar.