Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har du sett denne bilen?

Dette er bilen de to vekterne politiet tror fingerte et ran, kjørte da 10 millioner kroner forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):

Natt til tirsdag er politiet sikre på at verditransporten fulgte følgende rute:

Rundt klokken 21 befant den seg på Bekkestua i Bærum, en time senere var den på Rykkinn, også i Bærum. Rundt midnatt var den på Vik i Holee, og ved 0.1-tiden var den tilbake på Rykkinn igjen.

- Vi ønsker å kontakt med noen som kan ha sett bilen i fart, og ønsker å vite hvilken retning den kjørte. Det er også interessant å høre om den har vært fulgt av andre kjøretøy. Om den har stått stille, vil vi også gjerne vite det, sier kriminalsjef Eivind Aas ved Asker og Bærum politidistrikt.

Vekterne hevder at de ble ranet. De forklarte først at en person hadde tatt seg inn i pengetransporten og truet dem med et håndvåpen til å fortsette ruten og samle inn penger.

En av vekterne har i politiavhør forklart at kollegaen truet ham.

Mannens forsvarer sa i går at han ville bli overrasket om ikke politiet endret siktelsen mot hans klient. Begge de to ble imidlertid vareteksfengslet i fire uker.

- Det ville være pussig om det ikke har vært andre involverte, sa Aas til Dagbladet.no i går. Politiet har imidlertid ingen konkrete mistenkte, og millionene fra jukseranet er fortsatt borte.

VEKTERBILEN: Politiet ber publikum som har så denne bilen natt til tirsdag om å ta kontakt. Foto: Politiet
VEKTERBILEN: Politiet ber publikum som har så denne bilen natt til tirsdag om å ta kontakt. Foto: Politiet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media