SAVNET: Politiet har gått ut med dette bildet, og ønsker hjelp fra publikum i søket av mannen som har vært savnet siden i går. Foto: Politiet
SAVNET: Politiet har gått ut med dette bildet, og ønsker hjelp fra publikum i søket av mannen som har vært savnet siden i går. Foto: PolitietVis mer

Har du sett denne mannen?

Letemannskaper fra politiet og Røde Kors har siden torsdag ettermiddag lett etter en 64 år gammel mann som er savnet i Langhus utenfor Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet ønsker tips etter at en 64 år gammel mann ble borte fra  Langhus Bo- og Servicesenter klokken 13.30 torsdag formiddag

Har du informasjon om denne saken, ta kontakt med politiet på telefon 02800 eller 64 85 16 00.

Mannen er ca 175 cm, slank, mørkt hår og er iført en lys t-skjorte med blå, rød og grønn rutete skjorte over. Han har mørk treningsbukse og sandaler.

- Vi har lett i hele natt, og fortsetter søket med nye mannskaper i dagslys. Vi ber befolkningen i Langhus-området om å sjekke hager, boder og garasjer. Befolkningen i retning Oppegård og Ski bør være observante, sier operasjonsleder Bjørn Jakobsen i Follo politidistrikt.

Mannen har framskreden Parkinson og stivner til i kroppen om han ikke får medisiner.

Mannen ble meldt savnet i går formiddag. En drøy time etter at han forsvant skal han ha blitt observert på grensen mellom Ski og Oppegård kommune, opplyser Follo politidistrikt.

Letemannskaper fra politiet og Røde Kors samt hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder har vært i aksjon i området i løpet av natten.

Ifølge NTB er et redningshelikopter fra Rygge også satt inn i letingen etter mannen.