Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har du sett Joakim Patrick?

Forsvant sporløst i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går kveld, ved 20-tiden gikk 15 år gamle Joakim Patrick Yven fra sitt hjem i Sarpsborg. Siden da har ingen sett ham, og nå leter politiet etter gutten.

- Vi leter i utfartsområdet ved Sarpsborg-marka. Det er ingen ting som sier oss at vi skal lete der, men der faller det oss naturlig å lete, sier operasjonsleder Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Det foreligger ingen tips i saken foreløpig, og operasjonsleder forklarer at de ikke har funnet noen vitner som kan ha sett 15-åringen.

Nå leter ti hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder etter Joakim Patrick, sammen med en hundepatrulje fra politiet. Senere vil det bli satt inn et helikopter med varmesøkende kamera i leteaksjonen.

Politiet står nå helt uten spor og er svært interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha sett gutten, eller som har opplysninger i saken.

- Vi har avhørt foreldrene og flere personer som er knyttet til ham, sier operasjonsleder.

Tidligere meldinger gikk ut på at gutten var tynnkledd, kun iført pyjamas og tøfler, da han forlot hjemmet.

- Men vi kan ikke feste lit til dette. Det er uklart hva han hadde på seg.

FORSVANT I GÅR KVELD: Politiet i Østfold har lett etter 15 år gamle Joakim Patrick Yven siden i går kveld. Foto: Privat/Politiet
FORSVANT I GÅR KVELD: Politiet i Østfold har lett etter 15 år gamle Joakim Patrick Yven siden i går kveld. Foto: Privat/Politiet Vis mer

Operasjonsleder beskriver gutten som liten og tynn, med asiatisk utseende.

Har du informasjon om saken, ta kontakt med politiet i Østfold på telefon 02800 eller 69963500.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media