Har du sett noen av disse ni personene?

Da vil Interpol - og verdens natur - høre fra deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): (Dagbladet): Interpol ber om publikums hjelp i å spore opp ni etterlyste personer, som knyttes til organisert miljøkriminalitet og handel med truede dyr.

Organisert De ni er fra flere forskjellige land i både Europa, Asia og Afrika, og er navngitt som Adriano Giacobone, Ahmed Kamran, Ariel Bustamante Sanchez, Ben Simasiku, Bhekumusa Mawillis Shiba, Feisal Mohamed Ali, Nicolaas Antonius Cornelis Maria Duindam, Sergei Darminov og Sudiman Sunoto.

De ni er de mest framtredende av totalt 139 etterlyste personer fra 36 land, i Interpols Operation Infra Terra (der Infra står for International Fugitive Round Up and Arrest).

De 139 er etterlyst for brudd på en rekke straffebud knyttet til organisert miljøkriminalitet — smugling av elfenbein, ulovlig fiske, smugling av utrydningstruede dyr, handel med avfall og ulovlig tømmerhogst — eksempelvis er Feisal Mohamed Ali mistenkt for å lede en stor elfenbeinsliga i Kenya.

Interpol ber folk melde seg med all mulig informasjon de kan ha om de etterlyste.

Ber om tips - Selv den minste detalj, som du selv kanskje tror er irrelevant, kan være essensiell for å komme videre i en etterforskning når den settes sammen med informasjon vi allerede har, sier Ioannis Kokkinis, etterforsker ved Interpols avdeling for etterlyste personer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer