Har du sett Ruben (20)?

Har vært forsvunnet siden mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du sett Ruben Bjørvik, eller har du opplysninger som kan bidra til at han kommer til rette? Ta kontakt med politiet på 02800 eller 57 75 88 00 (Sogn og Fjordane politidistrikt). (Dagbladet.no): Politiet står uten spor etter 20 år gamle Ruben Bjørvik fra Askvoll i Sogn og Fjordane. På tross av en storstilt leteaksjon er ikke 20-åringen kommet til rette etter at han sist ble sett mandag kveld. I dag går politiet og familien ut med etterlysning.

Bjørkvik ble sist sett i Askvoll sentrum i 20-tida på mandag. Etter at familien slo alarm, ble det iverksatt en stor leteaksjon der 40 personer fra Sivilforsvaret, brannvesenet, hjelpekorps og frivillige, støttet av helikopter og hunder deltok. Søket ble avblåst i 21-tida i går, men ble gjenopptatt og utvidet i 09-tida i dag.

Det blir lett i terrenget, langs strandsonen og i båter, forteller lensmann Oddvar Indrebø i Askvoll til NRK Sogn og Fjordane.

Lensmannen tror ikke det har tilstøtt 20-åringen noe kriminelt, men utover det aner han ikke hva som kan ha skjedd.

– Vi har prøvd å ringe ham gjentatte ganger på mobilen, men får ikke kontakt. Vi har også tatt kontakt med kamerater og venner for å høre om de har opplysninger, uten resultat så langt, sier Indrebø til NRK.

Ruben Bjørvik er 171 cm høy, har mellomblondt kort hår og blå øyne. Da han forsvant fra hjemmet sitt, hadde han blå hettegenser og blå dongeribukse.

SAVNET: Ruben Bjørvik (20) fra Askvoll.