Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har du vunnet 5,3 millioner?

I denne butikken kjøpte en person en Lotto-kupong i forrige uke. Den er verdt 5 343 045 kroner, og Norsk Tipping vet ikke hvem som kjøpte den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Lørdag ble en person 5 343 045 kroner rikere. Problemet er bare at vedkommende ikke vet det selv. Lotto-kupongen ble kjøpt uregistrert, og det eneste Norsk Tipping vet er at den ble levert inn hos Tiff Mix på Grorud i Oslo.

Der har de nå skrevet store plakater, i håp om at dette skal få personen til å sjekke kupongen sin.

- Vi har også et videokamera som er rettet mot kassene, så vi håper også at det kan si oss noe. Vi kjenner jo tross alt en del av kundene, sier daglig leder Lien Nguyen.

Hun var ikke selv på jobb da kupongen ble lever 16.48 tirsdag i forrige uke.

22 uavhentede millioner

- Det hender at det tar så lang tid, men som regel melder uregistrerte vinnere seg i løpet av søndagen eller tidlig mandag, sier informasjonsrådgiver Remo André Martinsen i Norsk Tipping.

På nyttårsaften gikk hentefristen ut for en annen uregistrert spiller. Den kupongen var verdt rundt to millioner kroner.

Det er ett års hentefrist på store premier, og tre eller seks måneder på småpremier.

- Totalt er det rundt 22 millioner kroner årlig som ikke hentes av uregistrerte spillere. Disse pengene går etter hentefristen inn i premiepottene igjen, sier Martinsen.

Hvis du spilte uregistrert på lørdag, og kjøpte kupongen din på Grorudsenteret i Oslo - sjekk disse sju vinnertallene:

7 - 8 - 9 - 10 - 13 - 20 - 26

UKJKENT VINNER: My Nguyen ved Tiff Mix i Oslo håper at vinneren snart melder seg, og henter sine 5 343 045 kroner.
KJØPT HER: Tiff Mix på Grorud i Oslo har hatt Lotto-vinnere også før, men ingen har vunnet så mye som den ukjente vinneren fra lørdag.
KAN VÆRE FILMET: Betjeningen skal i kveld gå gjennom videotapen fra forrige tirsdag.