Har fått 700 svar på frieri i åker

Bonden Pieter DeHond skal på date.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DeHond valgte en alternativ måte for å finne kjæreste: Han rykket like godt sin egen annonse i åkeren sin. Bokstavene i åkeren er av gress, og den kjærlighetssultne beskjeden kan best sees fra et småfly.

På åkeren står det S.W.F GOT-2 hjerte Farm\'n - forkortelse for single, white, female got to love farming, single hvit kvinne må elske å drive gård.

Drukner i brev

DeHond klippet åkeren om til en annonse i mai, og lenge skjedde det lite. Men så ble annonsen omtalt i media, og dermed strømmet svarene inn til den 41 år gamle bonden.

Den fraskilte tobarnsfaren lar seg imidlertid ikke vippe av pinnen av alle de amorøse brevene. Ifølge AP har han kun hatt kontakt med én av de 700 brevskriverne:

Kvinnen fra California bestilte pizza hjem til ham og la ved en lapp med navn og telefonnummer.

- Det virket som en hyggelig ting å gjøre, sier 41-åringen, som ringte for å takke kvinnen. De to har fortsatt å ringe og skrive brev til hverandre.

DeHond beskriver kvinnen som «svært attraktiv». Han sier også at det er godt mulighet at de bestemmer seg for å møtes etter hvert.

KORT OG GREIT: Skriften på åkeren likner på en vanlig kontaktannonse. Nå svarer kvinner fra hele USA. Foto: SCANPIX
KORT OG GREIT: Skriften på åkeren likner på en vanlig kontaktannonse. Nå svarer kvinner fra hele USA. Foto: SCANPIX Vis mer

Resten av de 700 brevene har han samlet i en boks. Men tilsynelatende planlegger han ikke å åpne så mange brev:

- Da kan jeg se tilbake om tyve år og tenke på oppstyret jeg skapte.