Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har fått jobb

Gravide Mette-Marit er i full gang med oppussing av Skaugum, men vil ta i bruk utdannelsen fra London. - Jeg skal jobbe cirka to dager i uka fram til jul, sier Mette-Marit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i et intervju med NRKs Anne Grosvold at kronprinsparet røpet sine framtidsplaner. Oppussingen av Skaugum er i full gang, og overvåkes av kronprinsessen. I tillegg har hun fått deltidsjobb hvor hun kan ta i bruk utdannelsen fra London.

- Jeg skal faktisk hospitere hos Norad. Det blir kjempespennende. Jeg skal jobbe cirka to dager i uka fram til jul, sa Mette-Marit til NRK.

Kronprinsessen har særlig engasjert seg i hiv/aids-spørsmålet, og skal etter planen begynne å jobbe i september.

Pause

I slutten av januar skal kronprinsessen etter planen nedkomme med den neste tronarvingen. De kommende foreldrene planlegger å ta fødselspermisjon som andre norske foreldre.

- Etter fødselen skal vi sette av tid til å være sammen med den nyankomne og Marius, selvfølgelig, sa kronprins Haakon i intervjuet.

Haakon planlegger et par måneders pappaperm, mens Mette-Marit vil bruke litt lenger tid. Men ikke et helt år slik andre mødre har krav på.

- Jeg har lyst til å amme barnet, så det blir ikke så mye utenlandsreiser, sier hun.

DELTIDSJOBB: Kronprinsessen korter ventetiden med deltidsjobb hos Norad.