- Har fått mange positive tilbakemeldinger

Men tidligere politimester Aas og politidirektør Humlegård snakket ikke om kritikken av manglende åpenhet da de møttes på boklansering.

PÅ LANSERING: Torbjørn Aas kritiserer politidirektør Odd Reidar Humlegård i dagens Dagbladet. Her er de i dialog under dagens lansering av boka Politiledelse. 
Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
PÅ LANSERING: Torbjørn Aas kritiserer politidirektør Odd Reidar Humlegård i dagens Dagbladet. Her er de i dialog under dagens lansering av boka Politiledelse. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forbindelse med utgivelsen av boka «Politiledelse» har Gyldendal forlag i dag invitert til seminar om temaet.

Boka, som gir flere ulike perspektiver på politiets organisasjon og ledelse samt dets rolle og samfunnsoppdrag inneholder et spekter av artikler fra 21 erfarne og kjente politiledere, forskere, journalister og en tidligere høyesterettsdommer.

En av dem er tidligere politimester Torbjørn Aas i Vest-Finnmark politidistrikt, som i dagens Dagbladet sier at han opplevde at politidirektør Odd Reidar Humlegård ga uttrykk for at han ikke ønsket at Aas skulle forklare seg for Gjørv-kommisjonen.

Under lanseringen av «Politiledelse» møttes Aas og Humlegård hverandre i dag.

Aas sier at hans utspill i dagens Dagbladet ikke var tema da de to snakket sammen rett før seminaret startet.

- Kritikken ikke tema - Det var en uproblematisk og hyggelig samtale, sier Aas til Dagbladet.

- Kritikken var ikke et tema i det hele tatt, fortsetter han.

- Hvilke reaksjoner har du fått på saken i dag?

- Jeg har fått flere tilbakemeldinger, som har vært hyggelige. Mange uttrykker at de er enige i budskapet mitt, og er glad for at dette blir ytret, sier Aas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.