Har fått over 100 støtteerklæringer

Både kjente og ukjente har reagert positivt etter at Anders (24) og Michael (33) fortalte om homoangrepet mot dem.

SKAPTE FURORE: Samboerparet Anders Rasmushaugen (24) og Michael Eimstad (33) gikk hånd i hånd på Grønland i Oslo, da en utenlandsk mann fortalte dem at de var i en "muslimsk bydel" og "det der liker jeg ikke". Deretter ble Anders sparket i låret. Foto: Henning Lillegård
SKAPTE FURORE: Samboerparet Anders Rasmushaugen (24) og Michael Eimstad (33) gikk hånd i hånd på Grønland i Oslo, da en utenlandsk mann fortalte dem at de var i en "muslimsk bydel" og "det der liker jeg ikke". Deretter ble Anders sparket i låret. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Etter at Dagbladet i går skrev hvordan Anders Rasmushaugen (24) og Michael Eimstad (33) ble angrepet fordi de holdt hverandre i hendene på Grønland, har reaksjonene ikke latt vente på seg.

- Vi har fått en rekke støttemeldinger både på Facebook og på telefon. Folk har gitt oss ros for at vi fortalte hva som skjedde, sier Rasmushaugen.

20 fra ukjenteFra venner og kjente har han fått over hundre gladmeldinger.- Dessuten har jeg fått rundt 20 positive tilbakemeldinger fra ukjente, hvilket er veldig gledelig, sier 24-åringen.

En av dem skriver:

- Vær dere selv«Håper dere fortsetter å være dere selv og gå hand i hand så mye dere vil. Er heteroseksuell selv, men jeg støtter homofiles sak for lik behandling.»

En annen skriver:

«Trakassering av homofile er noe av det verste jeg vet. Jeg jobber som lærer og det er to "skjellsord" jeg overhodet ikke tolererer i mitt klasserom; "hore" og "bøg/homo/homse".»

Også Eimstad har fått flere tilbakemeldinger fra både venner og familie.

- Det er veldig hyggelig. De varmer og er viktig for oss, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer