Har fått tilgang til nettsiden der det svenske folks mest intime hemmeligheter deles

- Prater med aviser om samarbeide, sier Researchgruppen.

RESEARCHGRUPPEN: Gruppa hevder de har fått tilgang til databasen til Flashback Forum, der svenskene deler sine mest intime hemmeligheter. Skjermdump: Flashback
RESEARCHGRUPPEN: Gruppa hevder de har fått tilgang til databasen til Flashback Forum, der svenskene deler sine mest intime hemmeligheter. Skjermdump: Flashback Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har i en tidligere versjon av denne artikkelen skrevet at Researchgruppen «hadde hacket Flashback». Dette medfører ikke riktighet, og Dagbladet hadde ikke dekning for å skrive dette. Dagbladet var heller ikke i kontakt med Researchgruppen før dette ble publisert. Dette beklager vi på det sterkeste.

(Dagbladet): Svenske Researchgruppen hevder de har fått tilgang til databasen til et av landets største nettforum, Flashback.

Researchgruppen har tidligere gravet fram flere store avsløringer for den svenske avisa Expressen, som har fått flere Sverigedemokraterna-medlemmer til å trekke seg fra partiet etter å ha blitt avslørt i å skrive hatefulle og rasistiske meldinger bak pseudonymer på nett.

- Ja, vi har den Flashback kan sammenlignes med amerikanske Reddit, og er et av landets mest besøkte nettsteder med over 896 000 medlemmer.

På nettsiden deles selv de mest intime hemmeligheter og detaljer om ens liv, ifølge flere Nyheter24 har snakket med. Mellom 15 og 20 000 innlegg legges ut hver dag, og omlag to millioner unike besøkende er innom hver uke, følge Wikipedia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer