Har funnet en av tre sjokkbrekkbiler

Men gjerningsmennene og utbytte borte etter sjokkbrekket i Bærum.

VEIEN TIL NATTÅPENT:  Gjerningsmennene kom seg inn i kjøpesenteret med en stjålet Ford Sierra 1986-modell. Foto: Daniel D. Laabak/Tipser.no.
VEIEN TIL NATTÅPENT: Gjerningsmennene kom seg inn i kjøpesenteret med en stjålet Ford Sierra 1986-modell. Foto: Daniel D. Laabak/Tipser.no. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet har funnet en stjålet Volkswagen Golf nær kjøpesenteret, der gullsmeden Juvelen ble robbet natt til lørdag.

Men der stopper sporene etter tyvene.

- Det stopper der, sier politiadvokat Børge Enoksen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB på spørsmål om hvor innbruddstyvene tok veien etter flukten fra senteret.

Politiet mener gjerningsmennene stjal en eldre Ford Sierra nær kjøpesenteret på Østerås.

Den brukte de natt til lørdag til å dundre rett gjennom senterets hovedinngang og videre inn i gullsmedforretningen Juvelen.

Vitner har sett tre menn løpe bort fra stedet.

Brukte minst tre biler
Da innbruddstyveriene hadde tømt butikken for varene de ville ha, løp de av gårde mot det politiet mener er den grønne Golfen.

- Vi tror de kjørte denne bilen noen hundre meter til sin egen bil, som de brukte til å dra videre med. Golfen ble stjålet rett ved senteret natt til lørdag, sier Enoksen.

Innbruddet skjedde i 03.30-tiden natt til lørdag. Lørdag ettermiddag var det fortsatt for tidlig å si hva tyvene fikk med seg fra Juvelen og hvor mye byttet er verdt.

(NTB).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer