VIDEO: En mobiltelefon med en video som har dokumentert de siste sekundene før Germanwingsflyet fra Barcelona til Dusseldorf styrtet skal ha blitt oppdaget blant vrakrestene i Alpene. Det melder CNN: Foto: REUTERS/Emmanuel Foudrot/NTB Scanpix
VIDEO: En mobiltelefon med en video som har dokumentert de siste sekundene før Germanwingsflyet fra Barcelona til Dusseldorf styrtet skal ha blitt oppdaget blant vrakrestene i Alpene. Det melder CNN: Foto: REUTERS/Emmanuel Foudrot/NTB ScanpixVis mer

Har funnet en mobiltelefon blant vrakrestene med Germanwings-flyets siste sekunder

Dramatisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mobiltelefon med en video som har dokumentert de siste sekundene før Germanwingsflyet fra Barcelona til Dusseldorf styrtet skal ha blitt oppdaget blant vrakrestene i Alpene.

Det melder den amerikanske nyhetskanalen CNN og den tyske avisa Bild tirsdag kveld.

Metalliske lyder Opptaket på mobiltelefonen skal ha vært så kaotisk at det er vanskelig å identifisere personer, men skrikene fra passasjerene skal ikke ha etterlatt noen tvil - de visste hva som var i ferd med å skje. Det skriver magasinet Paris Match som også har fått tak i videoen.

De skildrer også høye metalliske lyder. Det blir ikke slått fast hva som er opphavet til disse lydene, men det kan være kapteinen som forsøker å ta seg inn i cockpit.

Ingen av publikasjonene har valgt å publisere selve videoen.

Det har heller ikke kommet noen informasjon om hvem som har filmet den korte videosnutten - om det var noen av besetningen eller en passasjer.

Informerte Nyheten kommer kort tid etter at Lufthansa selv gikk ut og bekreftet at annenflyger Andreas Lubitz informerte dem om sine psykiske problemer i 2009. De aktuelle epostene er nå videreformidlet til påtalemyndigheten.

- I denne korrespondansen informerte han Flight Training Pilot School i 2009 om en tidligere episode med alvorlig depresjon, heter det i en uttalelse fra Lufthansa tirsdag

Ifølge Lufthansa avbrøt Lubitz sin pilotutdannelse i flere måneder i 2009, men besto deretter alle legeundersøkelser. Det er tidligere kommet fram at annenflygeren hadde selvmordstanker for noen år siden.