Lørenskog-saken

- Har funnet flere identiteter

Politiets jakt på hvem som står bak krypto-sporet i Lørenskog-saken intensiveres. Mener det fortsatt er mulig å finne svaret på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen.

SPORLØST FORSVUNNET: Nærmere tre år har gått siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Ektemannen Tom Hagen er fremdeles siktet for drapet på sin kone. Foto: Privat
SPORLØST FORSVUNNET: Nærmere tre år har gått siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Ektemannen Tom Hagen er fremdeles siktet for drapet på sin kone. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LØRENSKOG (Dagbladet): - Saken etterforskes fremdeles for fullt av mellom 20 og 30 personer fra politidistriktet, Kripos og Økokrim.

Påtaleansvarlig i Lørenskog-saken, Gjermund Hanssen, har på ingen måte gitt opp. Til tross for at det har gått nesten tre år siden starten på et av Norges mest omtalte krimmysterier, jobbes det intenst i jakten på svar.

Parallelt med politiadvokatens statusoppdatering for etterforskningen, går innspillingen av Netflix' kommende TV-serie om samme sak for fullt - bare 100 meter unna politiets kontor på Lørenskog.

Men verken skuespillere, regissører eller politi har så langt kunnet svare på sakens største spørsmål: Hva skjedde med Anne-Elisabeth Hagen?

- Vi mener fortsatt det er potensial og mulig å komme videre, og at det gjenstår etterforskningsskritt som kan løse det spørsmålet, slår Hanssen fast.

Identitetsjakten

De etterlyste Futurum-mennene, avtrykk fra Sprox-sko i Sloraveien 4, gjennomgang av flere tusen timer med videomateriale, hundrevis av avhør og jakt på butikker som selger bestemte konvolutter og strips. Bredden i politiets etterforskning av Lørenskog-saken har vært enorm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer