Lørenskog-saken

- Har funnet flere identiteter

Politiets jakt på hvem som står bak krypto-sporet i Lørenskog-saken intensiveres. Mener det fortsatt er mulig å finne svaret på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen.

SPORLØST FORSVUNNET: Nærmere tre år har gått siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Ektemannen Tom Hagen er fremdeles siktet for drapet på sin kone. Foto: Privat
SPORLØST FORSVUNNET: Nærmere tre år har gått siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Ektemannen Tom Hagen er fremdeles siktet for drapet på sin kone. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LØRENSKOG (Dagbladet): - Saken etterforskes fremdeles for fullt av mellom 20 og 30 personer fra politidistriktet, Kripos og Økokrim.

Påtaleansvarlig i Lørenskog-saken, Gjermund Hanssen, har på ingen måte gitt opp. Til tross for at det har gått nesten tre år siden starten på et av Norges mest omtalte krimmysterier, jobbes det intenst i jakten på svar.

Parallelt med politiadvokatens statusoppdatering for etterforskningen, går innspillingen av Netflix' kommende TV-serie om samme sak for fullt - bare 100 meter unna politiets kontor på Lørenskog.

Men verken skuespillere, regissører eller politi har så langt kunnet svare på sakens største spørsmål: Hva skjedde med Anne-Elisabeth Hagen?

- Vi mener fortsatt det er potensial og mulig å komme videre, og at det gjenstår etterforskningsskritt som kan løse det spørsmålet, slår Hanssen fast.

Identitetsjakten

De etterlyste Futurum-mennene, avtrykk fra Sprox-sko i Sloraveien 4, gjennomgang av flere tusen timer med videomateriale, hundrevis av avhør og jakt på butikker som selger bestemte konvolutter og strips. Bredden i politiets etterforskning av Lørenskog-saken har vært enorm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.