- Har funnet flyseter 600 kilometer utenfor Brasil

Brasils luftforsvar bekrefter at de har funnet vrakrester de tror stammer fra det savnede Air France-flyet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

(Dagbladet): Brasils luftforsvar sier de har funnet vrakrester i Atlanterhavet fra det de tror kan være det savnede Air France-flyet.

Drivstoff, vrakrester og flyseter er funnet 600 kilometer nordøst for det brasilianske øyriket Fernando de Noronha, melder nyhetsbyrået Reuters.

Det er talsmann Jorge Amaral i det brasilianske luftforsvaret som bekrefter vrakfunnet i ettermiddag.

- Flyseter er observert fra redningsfly tidlig i dag. Vi har også oppdaget små hvite vrakdeler som kan være metalliske, samt spor etter olje og parafin, som brukes som drivstoff i jetfly.

- Søkene fortsetter fordi disse funnene er veldig små i forhold til størrelsen på flyet, sier Amaral.- Vi trenger en del med et serienummer eller en form for identifikasjon slik at vi er sikker på at den kommer fra det savnede flyet, sier talsmannen ifølge BBC.

Høy sjø og tungt skydekke har hindret søket etter vrakrester i dag. Franske etterforskere sier en serie av unormale omstendigheter og hendelser må være årsaken til at flyet styrtet.

Redningsteam fra Frankrike, Brasil og Senegal har i dag scannet et enormt havområde som strekker seg fra nordøstkysten av Brasil til Vest-Afrika.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer