BODDE HER: Den drepte Trond Kristian Johannessen hadde bostedsadresse her i Løvstakkveien i Bergen.

Foto: Tor Erik H. Mathiesen
BODDE HER: Den drepte Trond Kristian Johannessen hadde bostedsadresse her i Løvstakkveien i Bergen. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer

- Har funnet kniven Trond Kristian Johannessen (35) ble drept med

Funnet av dykkere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Politiet mener at de har funnet kniven som ble brukt i drapet på 35-årige Trond Kristian Johannessen i Bergen.

Kniven ble funnet av dykkere ved kaia på Damsgård i Bergen søndag formiddag, melder NRK. Den eldste av de to brødrene som er siktet for drapet, pekte ut stedet han dumpet kniven, som ligger like ved det antatte åstedet.

- Den stemmer overens med beskrivelsene han har gitt av våpenet, samt at den lå i området han beskrev, så vi regner med at det er rett kniv, sier politioverbetjent Bent Raknes i Hordaland politidistrikt til NTB.

Begge de to siktede brødrene, som er 29 og 35 år, nektet først for drapet. Fredag kom den eldste broren med en tilståelse. 29-åringen nekter fortsatt enhver befatning med drapet.

- Vi skal avhøre ham på mandag, sier Raknes og legger til at det fortsatt er mange detaljer som skal verifiseres før politiet konkluderer i saken.

Vitner observerte de tre i en krangel like før drapet 25. juni. Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten døde Trond Kristian Johannessen som følge av stort blodtap etter å ha blitt stukket med et stikkvåpen i halsregionen. (NTB)

DREPT: Trond Kristian Johannesen. Foto: Politiet
DREPT: Trond Kristian Johannesen. Foto: Politiet Vis mer