Har funnet levningene etter ung gutt i skrekkleir i USA

Har ikke identifisert den døde gutten ennå.

SKREKKLEIR: I denne leiren i New Mexico i USA fant politiet 11 barn, som levde under tilnærmet umenneskelige forhold. Foto: Taos County Sheriff's Office via AP / NTB scanpix
SKREKKLEIR: I denne leiren i New Mexico i USA fant politiet 11 barn, som levde under tilnærmet umenneskelige forhold. Foto: Taos County Sheriff's Office via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag i forrige uke gjorde politiet i New Mexico en gruoppvekkende oppdagelse da de slo til mot et inngjerdet område i New Mexico.

Der fant de 11 barn som levde under det den lokale politisjefen omtalte som «de tristeste boforholdene og fattigdommen jeg har sett».

Fant død gutt

To menn og tre kvinner, som antas å være mødrene til de 11 barna, ble arrestert i skrekkleiren.

Men politiet og FBI var egentlig på jakt etter en tre år gammel gutt som ble bortført av sin far, som er en av de pågrepne mennene, i desember i fjor.

Etter å ha gjennomsøkt området nøye kunne politiet tirsdag gå ut med at de har funnet levningene etter en ung gutt, skriver BBC.

De kan foreløpig ikke si om den døde gutten er 3 år gamle Abdul-Ghani Wahhaj, da de foreløpig ikke har fått sikker identifikasjon på den døde gutten. Politiet mener gutten var på området for bare noen få uker siden.

Far bortførte sønn

Saken startet i realiteten i desember i fjor, da 3 år gamle Abdul-Ghani ble med sin far, Siraj Ibn Wahhaj, en tur i parken.

Da de aldri returnerte fra parkturen, meldte guttens mor ham savnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer