STOPPET DISTRIBUSJONEN: Princess-ledelsen har fått stoppet distribusjonen og funnet ut hvordan en sexbok havnet på et barnerom. Foto: Faksimile fra Princess-katalogen
STOPPET DISTRIBUSJONEN: Princess-ledelsen har fått stoppet distribusjonen og funnet ut hvordan en sexbok havnet på et barnerom. Foto: Faksimile fra Princess-katalogenVis mer

Har funnet ut hvordan sexbok havnet på Hannah Montana-rom

Princess-ledelsen har funnet de ansvarlige, og stoppet distribusjonen av én million kataloger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Princess stopper distribusjonen av én million tilbudskataloger, melder interiørkjeden på sine egne nettsider.

Det skjer etter at Dagbladet i helga gjorde daglig leder i Princess Gruppen, Kai Gulbrandsen, oppmerksom på noe utenom det vanlige på pikerommet kjeden viser fram for å selge et Hannah Montana-sengesett. Boka «Sex Toys» ligger nemlig under nattbordet.

På kjedens egne sider står det ikke svart på hvitt hva som gjør at de trekker tilbake katalogene, men beskriver det som «innhold som ikke er i tråd med Princess Gruppens kultur eller verdigrunnlag».

Gulbrandsen sa lørdag at de ville jobbe gjennom helga med å finne ut hvordan dette skjedde, i tillegg til å forsøke å stoppe distribusjonen av katalogene. Han la seg flat, og lovet at det ikke ville skje igjen. Katalogen lå lørdag rundt om i kjedens butikker rundt om i landet, og Dagbladet kunne enkelt sikre seg et eksemplar ved å besøke Princess-butikken på Oslo City.

- Det har gått veldig bra å stoppe distribusjonen. Nærmere hundre prosent av katalogene er stoppet, og vi er veldig fornøyde med jobben Posten har gjort. Det betyr at svært få - om noen - av katalogene vil havne i postkassene til folk, sier Gulbrandsen til Dagbladet.

Han ser alvorlig på episoden, og sier den konkrete boka ikke skulle vært brukt.

- Den har ikke noe på et barnerom å gjøre og vi har nå funnet ut hvordan dette skjedde.

- Hvordan skjedde det?

- Det vil jeg ikke si noe om. Det er svært få som jobber med katalogene, men vi har funnet årsaken.

- Ble den lagt der med vilje?

- Det vet jeg ikke.

- Var det et uhell?

- Nei, jeg vil ikke karakterisere det som et uhell.

- Vil det få konsekvenser for de ansvarlige?

- Det vil jeg ikke kommentere. Vi er fornøyde med å ha funnet årsaken og at Posten klarte å stoppe distribusjonen. Hva som gjøres videre er en intern sak for oss og våre eksterne partnere, sier Gulbrandsen.

FINN EN FEIL: Den ene boka under nattbordet passet vel kanskje ikke helt inn? Foto: Faksimile fra Princess-katalogen
FINN EN FEIL: Den ene boka under nattbordet passet vel kanskje ikke helt inn? Foto: Faksimile fra Princess-katalogen Vis mer