PREDSIDENTKANDIDAT: Hillary Clinton er Demokratenes presidentkandidat. Men må fremdeles slite med e-postsaken. Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB Scanpix
PREDSIDENTKANDIDAT: Hillary Clinton er Demokratenes presidentkandidat. Men må fremdeles slite med e-postsaken. Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB ScanpixVis mer

Har funnet ytterligere 14 900 e-poster fra Clinton

Oppdaget av FBI.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det amerikanske utenriksdepartementet gransker nå ytterligere 14 900 e-poster som FBI oppdaget under etterforskningen av Hillary Clintons bruk av private e-postkontoer da hun var utenriksminister.

Etterforskerne fra FBI kom over de tidligere ukjente e-postene i løpet av den ett år lange etterforskningen, som nå er avsluttet.

Det viser seg at Clintons advokater ikke hadde opplyst om de til sammen 14 900 e-postene, som ble sendt til og fra Clintons private e-postserver under hennes tid som utenriksminister fra 2009 til 2013, skriver The Washington Post.

Utenriksdepartementet skal nå granske innholdet i e-postene. En føderal dommer krevde mandag at departementet må offentliggjøre innholdet i disse og de andre e-postene som allerede har blitt gransket, tidligere enn opprinnelig planlagt.

De 14 900 epostene kommer i tillegg til de 30 000 som Clintons advokater allerede har konkludert med er relatert til hennes arbeid som utenriksminister. Disse ble i desember 2014 levert tilbake til utenriksdepartementet.

(NTB)