Har funnet ytterligere 14 900 e-poster fra Clinton

Oppdaget av FBI.

PREDSIDENTKANDIDAT: Hillary Clinton er Demokratenes presidentkandidat. Men må fremdeles slite med e-postsaken. Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB Scanpix
PREDSIDENTKANDIDAT: Hillary Clinton er Demokratenes presidentkandidat. Men må fremdeles slite med e-postsaken. Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det amerikanske utenriksdepartementet gransker nå ytterligere 14 900 e-poster som FBI oppdaget under etterforskningen av Hillary Clintons bruk av private e-postkontoer da hun var utenriksminister.

Etterforskerne fra FBI kom over de tidligere ukjente e-postene i løpet av den ett år lange etterforskningen, som nå er avsluttet.

Det viser seg at Clintons advokater ikke hadde opplyst om de til sammen 14 900 e-postene, som ble sendt til og fra Clintons private e-postserver under hennes tid som utenriksminister fra 2009 til 2013, skriver The Washington Post.

Utenriksdepartementet skal nå granske innholdet i e-postene. En føderal dommer krevde mandag at departementet må offentliggjøre innholdet i disse og de andre e-postene som allerede har blitt gransket, tidligere enn opprinnelig planlagt.

De 14 900 epostene kommer i tillegg til de 30 000 som Clintons advokater allerede har konkludert med er relatert til hennes arbeid som utenriksminister. Disse ble i desember 2014 levert tilbake til utenriksdepartementet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer