Jason Kelk

Har hatt corona i 13 måneder

Jason Kelk fikk coronaviruset for 13 måneder siden. Tilstanden hans er fortsatt svært kritisk.

SYK: Jason Kelk ble hardt rammet av coronaviruset og sliter for øyeblikket med et hardt tilbakefall av viruset. Dagbladet har fått tillatelse av Sue Kelk til å bruke bildene av ektemannen. Foto: Sue Kelk
SYK: Jason Kelk ble hardt rammet av coronaviruset og sliter for øyeblikket med et hardt tilbakefall av viruset. Dagbladet har fått tillatelse av Sue Kelk til å bruke bildene av ektemannen. Foto: Sue Kelk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jason Kelk (49) fra Leeds i England fikk påvist coronaviruset i mars i 2020 og kjemper fortsatt for livet. De siste 13 månedene har han tilbrakt på St James' sykehus i Leeds.

Covid-pasienten kjemper fremdeles mot viruset, som nesten har tatt knekken på lungene hans og fått ham til å kaste opp hver dag.

Kelk var på det verste sengeliggende i ti strake måneder, før han i april klarte å gå en kort tur med en rullator.

De siste månedene har Kelk gjort store framskritt, og blitt betraktelig bedre. 49-åringens form hadde blitt så god at kona hans begynte å planlegge hjemkomsten hans. Så kom tilbakefallet.

Sue Kelk bekrefter til Dagbladet at ektemannen hennes har fått et tilbakefall. Ifølge Sky frykter hun at mannen hennes har gitt opp håpet etter at han ble alvorlig syk, igjen.

- Skikkelig tøft

Jason Kelks form er for øyeblikket kritisk og han har hatt flere episoder hvor han plutselig mister bevisstheten. Kona forteller Sky at det aldri har hendt tidligere.

- Han er en del mer forvirret nå og har besvimt og mistet bevisstheten ved flere anledninger, sier Kelk om ektemannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer