DREPT: Det var ni år gamle Trinity Love Jones som ble funnet død i en koffert i Los Angeles tirsdag i forrige uke. Politiet mener hun ble drept. Foto: NTB scanpix
DREPT: Det var ni år gamle Trinity Love Jones som ble funnet død i en koffert i Los Angeles tirsdag i forrige uke. Politiet mener hun ble drept. Foto: NTB scanpixVis mer

Har identifisert død jente som ble funnet i koffert

Politiet mener den ni år gamle jenta ble drept.

Tirsdag i forrige uke fant politiet i California ei ung jente død i en koffert i nærheten av en populær tursti i Los Angeles.

- Inge ledetråder

Jenta, som ble anslått til å være mellom åtte og tretten år, var ikledd en rosa langermet T-skjorte med skriften «Future Princess Hero», og ble funnet i en sort trillekoffert.

Hodet og overkroppen hennes skal ha stukket opp av den delvis lukkede kofferten.

Politiet kunne ikke si hvem hun var, og heller ikke hva som hadde tilstøtt henne.

- Vi har ingen ledetråder for øyeblikket og vet ikke hvem barnet er, fortalte politisjef Scott Hoglund på en pressekonferanse.

Politiet gikk derfor ut med en skisse, i håp om at noen gjenkjente jenta.

Identifisert

Og seint søndag kveld klarte etterforskere å identifisere jenta. Det var ni år gamle Trinity Love Jones som ble funnet i kofferten, skriver nyhetsbyrået AP.

Politiet behandler det som en drapssak, men har så langt ikke gått ut med hvordan de mener niåringen ble drept.

- Etterforskerne har anholdt to personer i tilknytning til saken, men etterforskningen fortsetter, heter det i en pressemelding fra det lokale politiet.

De varsler at de vil komme med mer informasjon i de kommende dagene.

- Når ytterligere fakta blir bekreftet og verifisert, så forventer vi at den informasjonen vil bli offentliggjort under en pressekonferanse seinere denne uka.

Politiet sier at de vil sette flere folk på saken, på grunn av den stor mengden informasjon de nå må gå gjennom.

- Vi har fått tusenvis av tips fra hele landet, sier Kent Wegener, som leder drapsavsnittet, ifølge Los Angeles Times.

Etter at identiteten på jenta ble kjent møtte familier og venner av Trinity opp ved stien der hun ble funnet drept.

- Full av liv

Det gjorde også Trinitys far, Antonio Jones.

- Ord kan ikke beskrive hva jeg føler akkurat nå. Jeg vil bare ha svar. Jeg vil ha rettferdighet. Hun var den beste. Karaktersterk, full av liv, full av glede, sier Jones, til KTLA.

Selv om politiet nå mener at de står overfor en drapssak, fortalte de i forrige uke at de ikke hadde funnet noen tegn til vold på kroppen hennes.

Politiet mener at Trinity kan ha blitt etterlatt i området søndag i forrige uke, altså rundt to døgn før hun ble funnet.

- Det er trist for departementet og lokalsamfunnet, og vi gjør vårt beste for å finne ut av hva som har skjedd henne, uttalte sheriff Alex Villanueva.