Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har identifisert hardt skadd mann i veikanten

Politiet har funnet spor på ulykkessted i Møre og Romsdal.

 ULYKKESSTED:  Politibiler ved stedet på riksvei 654 i Røyra i Møre og Romsdal der en 26 år gammel mann lørdag morgen ble funnet hardt skadd etter det politiet tror kan være en påkjørsel. Foto: Carl-Henrik Myrseth Moltumyr, NTB Scanpix.
ULYKKESSTED: Politibiler ved stedet på riksvei 654 i Røyra i Møre og Romsdal der en 26 år gammel mann lørdag morgen ble funnet hardt skadd etter det politiet tror kan være en påkjørsel. Foto: Carl-Henrik Myrseth Moltumyr, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Personen som ble funnet alvorlig skadd langs riksvei 654 ved Røyra i Herøy kommune i Møre og Romsdal lørdag morgen, er identifisert som en 26 år gammel mann fra nærområdet.

Ambulansepersonellet som kom først til åstedet, bestilte helikopter, som landet med pasienten på Haukeland universitetssjukehus ved.

Politiets teori er at mannen er blitt påkjørt av en bil, som stakk fra ulykkesstedet.

- Naboer som bor nær ulykkesstedet har hørt et smell, og våre teknikere har funnet spor på stedet. Vi vil ikke konkretsere mer foreløpig hva sporene er, sier operasjonsleder John Bratland i Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet ved 11.30-tiden.

Politiet ber om tips til 02800 fra folk som har sett biler eller gjort andre observasjoner langs veien mellom klokka 07.00 0g 07.15.

- Vi har fått noen henvendelser om en bil som er sett på strekningen, men de foreløpige opplysningene er ganske omtrentlige, sier operasjonslederen.

Den første meldingen til AMK kom klokka 07.16 fra en beboer nær ulykkesstedet.

Mørkt
Det var mørkt da ulykken skjedde i en 60-sone.

- Det har vært mye regn i natt, men ikke kuldegrader og is, sier operasjonsleder John Bratland.

Politiet har vært i kontakt med pårørende til den skadde.

Riksvei 654 nordover fører til Fosnavåg som første tettsted og Ulstein sørover.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media