Har ikke gitt opp håpet om å finne døtrene i live

De savnede tvillingenes mor bønnfaller vitner om å ta kontakt - selv om de ikke er helt sikre.

ETTERLYST:  Tvillingene Livia og Alessia er etterlyst av Interpool etter å ha blitt bortført av faren fra hjemmbyen i Sveits. Foto: AFP PHOTO/POLICE CANTONALE VAUDOISE/SCANPIX
ETTERLYST: Tvillingene Livia og Alessia er etterlyst av Interpool etter å ha blitt bortført av faren fra hjemmbyen i Sveits. Foto: AFP PHOTO/POLICE CANTONALE VAUDOISE/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en følelsesladet appell på italiensk tv i går kveld, bønnfalt moren til de seks år gamle savnede tvillingene alle som kan ha informasjon om døtrene om å melde fra til politiet.

- Jeg ber enhver som har sett dem eller vet noe om å kontakte politiet. Det er veldig viktig å få all informasjon, selv om folk ikke er helt sikre, sa Irina Lucid, ifølge AFP.

Håp Tvillingene Alessia og Livia har vært savnet fra hjemmet i Sveits i 12 dager. TV-appellen kom noen timer etter at det ble kjent at tre vitner har sett dem om bord en ferje på vei til Korsika sammen med sin far. Få dager seinere tok faren livet sitt.

- At alle tre ble sett i Korsika på en ferje, gir selvsagt et lite håp om at de er hos noen et eller annet sted. Vi håper at faren tok dem til Korsika for å gi dem til noen. Jeg holder fast ved det håpet, vi vil ikke gi opp, sier hun.

Mulig observasjon Politiet har avhørt en kaféeier i byen Cerignola i Sør-Italia, der faren tok livet sitt. Kaféeieren kan ha sett faren og de to døtrene, men dette er ikke bekreftet enda.

Kvinnen har fortalt nyhetsbyrået AP at hun har sett en to barn og en mann som passet beskrivelsen av tvillingene og faren, en gang i forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer