Har ikke gitt opp håpet om å finne døtrene i live

De savnede tvillingenes mor bønnfaller vitner om å ta kontakt - selv om de ikke er helt sikre.

ETTERLYST:  Tvillingene Livia og Alessia er etterlyst av Interpool etter å ha blitt bortført av faren fra hjemmbyen i Sveits. Foto: AFP PHOTO/POLICE CANTONALE VAUDOISE/SCANPIX
ETTERLYST: Tvillingene Livia og Alessia er etterlyst av Interpool etter å ha blitt bortført av faren fra hjemmbyen i Sveits. Foto: AFP PHOTO/POLICE CANTONALE VAUDOISE/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I en følelsesladet appell på italiensk tv i går kveld, bønnfalt moren til de seks år gamle savnede tvillingene alle som kan ha informasjon om døtrene om å melde fra til politiet.

- Jeg ber enhver som har sett dem eller vet noe om å kontakte politiet. Det er veldig viktig å få all informasjon, selv om folk ikke er helt sikre, sa Irina Lucid, ifølge AFP.

Håp
Tvillingene Alessia og Livia har vært savnet fra hjemmet i Sveits i 12 dager. TV-appellen kom noen timer etter at det ble kjent at tre vitner har sett dem om bord en ferje på vei til Korsika sammen med sin far. Få dager seinere tok faren livet sitt.

BER VITNER MELDE SEG:  Irina Lucid, moren til tvillingene, ber alle som kan ha sett noe melde fra til politiet. Hun har enda ikke gitt opp håpet om å finne jentne i live. Foto: 
 AFP PHOTO / RAI3
BER VITNER MELDE SEG: Irina Lucid, moren til tvillingene, ber alle som kan ha sett noe melde fra til politiet. Hun har enda ikke gitt opp håpet om å finne jentne i live. Foto: AFP PHOTO / RAI3 Vis mer

- At alle tre ble sett i Korsika på en ferje, gir selvsagt et lite håp om at de er hos noen et eller annet sted. Vi håper at faren tok dem til Korsika for å gi dem til noen. Jeg holder fast ved det håpet, vi vil ikke gi opp, sier hun.

Mulig observasjon
Politiet har avhørt en kaféeier i byen Cerignola i Sør-Italia, der faren tok livet sitt. Kaféeieren kan ha sett faren og de to døtrene, men dette er ikke bekreftet enda.

Kvinnen har fortalt nyhetsbyrået AP at hun har sett en to barn og en mann som passet beskrivelsen av tvillingene og faren, en gang i forrige uke.

- De stoppet ved døra i kafeen. Faren spurte om å få låne toalettet for de hadde det travel. Han sa; «Kom igjen, kom igjen Lia hvis ikke rekker vi ikke toget».  Kvinnen mener hun kan ha hørt feil, og at faren egentlig sa Livia. Hun forteller også at han hadde en aksent, skriver BBC. 

NY BILDER:  Politiet har frigitt nye bilder av de savnede jentene. Foto:  EPA/POLICE CANTONALE VAUDOISE
NY BILDER: Politiet har frigitt nye bilder av de savnede jentene. Foto: EPA/POLICE CANTONALE VAUDOISE Vis mer