Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Har ikke instruert Seim

Styreleder i Uppstrøm-selskapet Paleum, Bertrand Vedeler, bestrider Carl Fredrik Seims påstand om at han skal ha instruert Seim om å sende penger fra Mjellem & Karlsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utspillet fra styrelederen torsdag ettermiddag kom som en følge av påstander i Dagens Næringsliv om at Vedeler sammen med investor Tor Arne Uppstrøm skal ha instruert Seim om pengetransaksjoner.

- Jeg har hatt med Bertrand Vedeler og Tor Arne Uppstrøm å gjøre. Vedeler og Uppstrøm har instruert meg i hvor pengene skulle gå, sa Seim til Dagens Næringsliv.

- Bakgrunnen for at Seim nå retter anklager også mot meg, er sannsynligvis at jeg ikke har kunnet bekrefte hans påstand om at det skulle eksistere noe lånedokument mellom Paleum og Mjellem & Karlsen, skriver Vedeler i pressemeldingen.

Seim er siktet for grovt økonomisk underslag etter at om lag 45 millioner kroner ifølge politiet er borte fra Mjellem & Karlsen -gruppen i Bergen. Mandag slapp han ut etter to ukers varetekt.

(NTB)