Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har ikke råd til kongebesøk

Politikere i Arendal ber kong Harald og dronning Sonja droppe besøket i byen til sommeren. Byen har ikke råd til slikt besøk, hevder bystyremedlem Jostein Andersen (Ap).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arendal har ikke råd til kongebesøk, mener bystyremedlem Jostein Andersen (Ap). Derfor ber han kong Harald og dronning Sonja droppe besøket i sørlandsbyen den 19. juni.

Andersen sier til Agderposten at han ikke vet ikke hvor kommunen skal ta pengene til kongebesøket fra.

- Vi har nettopp lagt ned skoler, barnehager og sykehjem. Nå bor 14 gamle og syke i korridorene på kommunens alders- og sykehjem, sier Andersen, som allerede har takket nei til en plass ved kongens bord under festmiddagen den 19. juni.

- Jeg er ikke imot kongen og dronningen, men Arendal har aldri invitert dem til byen. Det er fylkesmannen som har bedt oss ta imot kongeparet, og da bør han betale regningen, sier Andersen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling