Har ikke solgt en ny bolig her siden september

I august 2012 sov kjøpere i kø for å sikre seg leiligheter her. Nå kan man velge og vrake.

BOLIG: - På Kilåsen på Lysaker i Bærum er det fremdeles mange leiligheter å velge mellom. Illustrasjon: Knut Ramstad for Skanska Bolig
BOLIG: - På Kilåsen på Lysaker i Bærum er det fremdeles mange leiligheter å velge mellom. Illustrasjon: Knut Ramstad for Skanska Bolig Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Hegnar.no): - Statistikken lyver ikke, vi har merket klar nedgang i interessen nå i høst. Vårt siste boligsalg var i september, forteller prosjektsjef i Skanska Bolig, Lars Clausen, til Budstikka i dag.

Clausen snakker om Kilåsen på Lysaker, en kilometer fra grensen til Oslo - ett steinkast fra Fornebuporten og 600 meter fra Telenor Arena.

Her bygger Skanska 87 leiligheter på 60 til 136 kvadratmeter i prisklassen 3,8 til 8,85 millioner kroner. Det er snakk om tre bygg og alt skal stå klart slik at det skal være mulig for de siste å komme i hus til jul i år.

Sov i kø i 2012Da salget startet 28. august 2012 hadde Skanska, ifølge avisen, 700 interessenter og folk sov i kø for å få velge først.

I mars i fjor hadde Skanka solgt 52 av lelighetene, men så buttet det. Det gjenstår fremdeles å selge 21 av de 87 leilighetene, tilsvarende 24 prosent, og Skanska har altså ikke solgt noen siden september i fjor.

Dette sier også litt om situasjonen i Asker og Bærum i øyeblikket. I følge analysen Econ Nye boliger falt salget av nye boliger med 20 prosent sammenlignet med samme periode året før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer