- Har ingen skjult formue

Finance Credit-tiltalte Trond G. Kristoffersen nekter for at han har en skjult millionformue i utlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bostyrene som jakter på midler etter Finance Credit-skandalen, er fortsatt på leit etter verdier i både Norge og utlandet.

I går fastslo Dagens Næringsliv at advokat Kjell Dagestad, bobestyrer for Kristoffersens personlige konkurs, har funnet verdier for om lag 74 millioner kroner.

Konto

Blant annet skal bostyret ha funnet en konto i en bank i London. Innskuddet er på 835000 pund - om lag 9,2 millioner kroner.

Ifølge advokat Tor M. Kindem, som har overtatt som forsvarer for Trond G. Kristoffersen, er dette et innskudd Kristoffersen har forklart og gjort greie for til Økokrim.

Dagbladet får bekreftet at Kristoffersen allerede i et av de første avhørene med Økokrim forklarte seg om kontoen i Coutts Banks filial på Isle of Man.

Egen konto

Gjennom selskapet Lily Bridge Holding Ltd. ble det lånt penger i Coutts Bank i London. De vel ni millioner kronene skulle brukes til finansiering av en eller to leiligheter i London.

Overfor Dagbladet blir det påstått at årsaken til at vel ni millioner norske kroner står på kontoen i banken, er at pengene skal være en sikkerhet for bankens finansiering av leilighetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer