Har «kommandosentral» i familiens stue

Fra Schjetne-familiens stue jobber rundt seks personer døgnet rundt for å organisere det frivillige søket etter Sigrid (16).

NØDT TIL Å DELTA: - Vi er nødt til å bidra. Dette er alle foreldres mareritt, sier Karin Johannessen som er med i den frivillige leteaksjonen. 
Foto: Jo Straube / Dagbladet
NØDT TIL Å DELTA: - Vi er nødt til å bidra. Dette er alle foreldres mareritt, sier Karin Johannessen som er med i den frivillige leteaksjonen. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 12 i går kom beskjeden om at Sigrids forsvinning nå regnes som en krimsak av politiet. Men før politiet informerte pressen var politiet hjemme i stua til familien på Østensjø og informerte om situasjonen.

- Det kom nok ikke som noen stor overraskelse på familien. Etter hvert som tida har gått har det nok sunket inn at denne saken vil endre karakter, med tanke på hvor mange timer som har gått. Men mitt bestemte inntrykk er at de fortsatt tror og håper at hun er i live, sier Geir Strand, familiens talsmann.

I dag fortsetter letingen etter 16-åringen med full styrke.

12 jobber på fulltid I stua på Østensjø er det hektisk aktivitet. Mellom fem og seks personer jobber med å organisere det frivillige søket ut fra dette rommet.

- Vi har et slags operasjonsrom i stua. Der holder vi på med kartene for å holde oversikt over områdene som det har vært søkt i og nye områder. I tillegg er vi i dialog med politiet.

Ved 17.30-tida i går gikk disse personene, som er venner av familien, ut til Østensjø skole for igjen å organisere et nytt søk.

Ved 23-tida møttes de igjen i stua for en oppsummering av dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer