Har kuppet over 20 000 live-sendinger

Nå trues italiensk «kondomprofet» med fengsel hvis han ikke slutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Glem kyllingstuntet til Bård Tufte Johansen. Italienske Gabriele Paolini (33) har strukket strikken noe lenger ved å kuppe over 20 000 liveinnslag på TV.

Han er fryktet og hatet blant italienske TV-journalister som stadig blir tatt på senga av den kondomviftende linselusen. Paulini kaller seg nemlig «prevensjonsprofet» og har gjort det til sitt kall å opplyse om kondombruk og trygg sex etter at en venn døde av aids.

Metoden har gitt den driftige italieneren Guinness rekord i å bryte inn i livesendinger. Han dukker som regel opp bak reporteren, hvor han vifter med kondomer og plakater. Men flere ganger har han tvunget seg mellom reporteren og kameraet, og gjerne innledet samtaler med forvirrede intervjuobjekter.

Banket opp foran ni millioner

I 1995 stakk han et kondom i hånden til pave Johannes Paul II i Roma. I pavens øre skal Paolini, utkledd som speider, ha hvisket: «Deres Hellighet, har De noen gang hatt ereksjon?»

Statskanalen RAIs tidligere Paris-korrespondent Paolo Frajese er kanskje en av dem som hater ham mest. Under et direktesendt innslag fra fotball-VM i Frankrike i 1998 mistet Frajese besinnelsen og banket opp Paolini foran ni millioner seere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer