Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har kuttet prisen på luksusvillaen med 17 mill.

Teglsteinvillaen med stor tomt på Snarøya har ligget ute for salg i halvannet år.

BOLIG: Teglsteinvillaen på Snarøya er blitt mange millioner kroner billigere på halvannet år. Foto: Nordvik & Partners
BOLIG: Teglsteinvillaen på Snarøya er blitt mange millioner kroner billigere på halvannet år. Foto: Nordvik & Partners Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Hegnar.no): I juni 2012 ble en arkitekttegnet teglsteinsvilla med nesten seks mål tomt lagt ut for salg. Prisantydningen den gang var 62 millioner kroner.

Eiendommen ligger i Fürstveien, på spissen av Snarøya, og fjordutsikten beskrives i annonsen som «fantastisk».

Prisen kuttes 17 millioner Etter et andre forsøk til den samme prisantydningen i fjor, lanseres eiendommen nå for tredje gang.

En ubebygd tomt bak huset, på 740 kvadratmeter, er nå tatt ut og prisen er kuttet med 17 millioner, til 45 millioner kroner, skriver Finansavisen.

- Dette er en fantastisk bolig, helt unik og innholdsrikt. Du får aldri et hus i front, men her følger strandparsell med. Dette er klassisk og eksklusivt på en av Norges beste adresser, og sånn sett er 45 millioner en rettferdig pris, sier Nordvik-megler Terje Tinholt til HegnarOnline.

- Markedet har lugget i åtte år - Dette er vel et klart uttrykk for at det lugger litt i luksusmarkedet?

- Luksusmarkedet har lugget de siste åtte årene, så det er ikke noe nytt. Vi selger dyre eiendommer også, men det tar tid. Folk har hatt en oppfatning av at luksusboliger bare skal fyke avgårde, men det har de aldri gjort, sier Tinholt.

Han legger til at en luksusbolig kan ligge helt stille og dø over en periode, før det plutselig kommer én og sier; - denne passer for meg.

Han innrømmer overfor Finansavisen at han kan ha overvurdert markedet for dyre eiendommer.

Selger alt samtidig likevel? Samtidig understreker han at interessenter har vært inne i bildet fra en tidlig fase i prosessen, og noen har også vært interesserte tomten.

- Etterhvert så vi at det kanskje ikke gikk helt veien, og tok dette grepet for å øke tempoet. Men det kan fortsatt godt hende at vi selger både tomten og huset samtidig, sier Tinholt. Han kan også røpe at han har hatt respons på den nye prislappen, uten å gå nærmere inn på det, sier han.

Flere nyheter Gjelsten bygger stort i Tromsø
Små leiligheter kan bli 200.000 billigere
Lokker kjøpere med møbler

HERSKAPELIG: Villaen ligger høyt og fritt på Snarøya. Foto: Nordvik & Partners
HERSKAPELIG: Villaen ligger høyt og fritt på Snarøya. Foto: Nordvik & Partners Vis mer
Hele Norges coronakart