-Har like stor tro på begge NM-favorittene

Trener Ola Engevold har dobbeltsjanse med Moe Odin og Mørtvedt Jerkeld i lørdagens V75.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lørdag og søndag er det dobbeltkjøring på Sørlandets Travpark. NM for kaldblodshestene er rosinen i pølsen i denne lørdagens V75-omgang.

Dagbladet.no\'s travekspert tipper kaldblodskongen Moe Odin som banker i NM-løpet i lørdagens V75 - her kan på klikke deg inn og levere ekspertens V75-forslag.

Bokli Eld, som er tilbake i form etter en lang, tung periode, jakter sin tredje strake NM-tittel. De to stallkameratene Moe Odin og Mørtvedt Jerkeld blir harde å bryne seg på for den regjerende norgesmesteren. Mest sannsynlig er det at  trener Ola Engevold tar  med seg laurbærkransen hjem til Tangen på Hedmark.

-Det sitter mellom ørene - Jeg hadde inntil nylig mest tro på Mørtvedt Jerkeld på den lange distansen. Men ettersom tiden har gått og jeg kjenner i trening at også Moe Odin er i toppslag, har jeg vel 50/50 tro på dem begge, forteller trener Ola Engevold til Dagbladet.no.

- Moe Odin trakk et perfekt spor. Han går også lange distanser når han holder toppform. Da er det dagshumøret og kampviljen det kommer an på. Som kusk Asbjørn Mehla sier: da sitter det kun mellom ørene. Da Moe Odin tapte på Leangen i sin tredje siste start St. Hans-helgen hadde han ikke startet på en måned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer