Har med seg bildet av sin avdøde kone overalt

- Jeg var en veldig rik mann. Ikke på penger, men på kjærlighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bildet av den eldre mannen som sitter alene og spiser på en burgerrestaurant i Fremont i California med et bilde foran seg, har smeltet mange hjerter i USA den siste tida.

Bildet er av hans avdøde kone, skriver Huffington Post.

Twitter-brukeren Madina Bashizadah postet bildet av den flotte situasjonen 22. oktober i år.

- Den gamle mannen satt alene og spiste da jeg oppdaget at han hadde et bilde med seg. Jeg antok med en gang at hun ikke var med oss lenger og jeg ble veldig rørt fordi det var et så vakkert - men samtidig hjerteskjærende - øyeblikk, sier kvinnen til avisa.

Huffington Post skriver at kvinnen på bildet er av mannens kone som døde for fem år siden. De møttes da de begge var 17 år, men krigen skilte dem.

Han lette etter henne i ti år.

En dag fortalte mannen historien om jenta han ikke fant til frisøren sin. Frisøren ringte dattera si og det viste seg å være henne. De giftet seg og holdt sammen i 55 år - helt til hun døde, skriver Huffington Post, som har undersøkt bakgrunnen til den gamle mannen.

Han tar med seg bildet overalt. På den ene siden er det et bilde av dem sittende i en sofa sammen, mens på andre siden er det et bildet av paret da de var yngre.

Responsen har vært formidabel etter tweeten, sier Bashizadah til Today news. Bildet er retweetet nesten 9000 ganger og markert som favoritt av mer enn 13 000 brukere.

- Jeg trodde ikke dette skulle skje. Jeg tvitrer alt mulig, det er litt som min offentlige dagbok, sier hun til avisa.

En talsperson for burkerkjeden In-N-Out Burger bekrefter overfor avisa at de er kjent med kunden som spiser alene med sine kone.

En annen person la ut et lignende bilde via tjenesten Imgur for et par uker siden. Brukeren soulrose skriver i sitt innlegg at hun tok kontakt med mannen som fortalte henne den samme bakgrunnshistorien om bildet.

Mannen som spiser middag med bildet av sin avdøde kone ga også noen råd på veien.

- Jeg var en veldig rik mann. Ikke på penger, men på kjærlighet.

- Mennesker er som stearinlys. Når som helst kan en liten bris blåse det ut, så nyt lyset mens du har det.