Har mer enn bare damer

Michael Hutchence har damer. Masse damer. Kjente damer. Pene damer. Først var det Kylie Minogue, deretter Helena Christensen. Og så rappa'n Paula Yates fra Bob Geldof. Men vet dere hva? Herr Hutchence har et band også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Noen rockere har det slik. De ender opp med å bli langt mer kjent for damene sine, enn for bandet de spiller i.

- Joda, det er litt sprøtt, innrømmer Michael. Vi møter han på Grand Hotel i Oslo, hvor han er gjest sammen med to av de andre i bandet han spiller i. Jon Farriss og Kirk Pengilly heter de.

Bandet er Inxs, om det skulle ha gått deg hus forbi. De kommer fra Australia, og i år er det 20 år siden de begynte å spille sammen. For ti år siden var de et av verdens aller største rockeband.

Rå og sliten

Plata «Kick», med singler som «Need You Tonight» og «Devil Inside», gjorde det lynskarpt over hele verden. Siden har det gått nedover. Særlig i Statene, der de har vært helt borte fra listene de siste åra. Men nå har Inxs laget ei ny plate. «Elegantly Wasted» heter den, og den er ganske så tøff.

- Denne gangen ville vi være rå og freshe , forteller Michael. Han inntar horisontalen, super i seg litt kaffe og ser egentlig litt sliten ut. Kanskje det er sant - at han og Paula tar narkotika sammen. Det er ille, ettersom de to nylig fikk et barn. Men politiet har funnet opium og - fy, fy - porno i leiligheten deres i London. Så noe må det være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.