KRITIKK: Presidentkandidat Mitt Romney mener president Barack Obama har mislyktes i sine forsøk på å få Iran til å oppgi sitt atomprogram. Foto: AP/Julie Jacobson
KRITIKK: Presidentkandidat Mitt Romney mener president Barack Obama har mislyktes i sine forsøk på å få Iran til å oppgi sitt atomprogram. Foto: AP/Julie JacobsonVis mer

- Har mislyktes overfor Iran

Mitt Romney med kraftig kritikk av USAs president

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

President Barack Obama har mislyktes helt i sine forsøk på å få Iran til å oppgi atomprogrammet, hevder republikaneren Mitt Romney.
- Folk her i landet må forstå at han ikke bare har sviktet oss her hjemme, han har også sviktet oss når det gjelder håndteringen av den største trusselen vi står overfor, som kommer fra Iran, sier Romney.

Tråler Iowa Romney tråler nå Iowa på jakt etter støtte for sitt kandidatur til å bli republikanernes presidentkandidat til høsten, og han sparer ikke på kruttet i forhold til Obama.-Han har mislyktes som president, sa den tidligere Massachusetts-guvernøren i går.

Straffer Iran President Obama undertegnet i helgen en ny lov som straffer den iranske sentralbanken og finanssektoren med nye sanksjoner, noe som fikk verdien av den iranske valutaen til å falle som en stein.

Forsprang Flere håpefulle republikanerne har nå startet kampen om å bli partiets presidentkandidat, og meningsmålinger viser at Romney har et lite forsprang foran rivalen Ron Paul foran den lange og innviklede nominasjonsprosessen starter i Iowa.Ifølge en fersk meningsmåling for avisen Des Moines Register har Romney en oppslutning på 24 prosent blant velgerne i Iowa.Paul har 22 prosent oppslutning, mens Rick Santorum har 15 prosent og Newt Gingrich 12 prosent.

(NTB)