<strong>Norges dyreste bil:</strong> Dekkkongen Tommy Sharif kjøpte i 2006 Norges dyreste bil, Koenigsegg CCX.  Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
Norges dyreste bil: Dekkkongen Tommy Sharif kjøpte i 2006 Norges dyreste bil, Koenigsegg CCX. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer

Har mista formuen på 47 millioner kroner

Tommy Sharif var god for 47 millioner kroner. Nå har han en formue på kroner null.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dekkongen Tommy Sharif hadde i 2007 en formue på over 47 millioner kroner. I 2010 fortalte Sharif at han etter beste evne har prøvd å gjemt bort denne formuen fra den rødgrønne regjeringa.

Han har tidligere uttalt at han ikke vil ut med hvordan han har redusert formuen og inntekten, men at han har lært mye, og fremdeles lærer av Kjell Inge Røkke - som på fjorårets ligning står med en null kroner i inntekt.

I 2010 hadde Sharif en formue på 4 millioner. I år er altså formuen forduftet.

Det ble kjent at Tommy Sharif la ned dekksenteret i mai i år, og han ville satse på internettsalg.

I 2010 gikk Sharifs selskaper med samlet underskudd på 18 millioner kroner. Sharif varsler at det også ble underskudd for dekksenteret i 2011, skrev Dagens Næringsliv 18. juli i år.

Sharif er for tiden i India og ikke vil kommentere ligningen på nåværende tidspunkt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer